בשנה האחרונה כולנו בילינו יותר זמן במטבח ובפינת האוכל: הזמנו אוכל ממסעדות, התחלנו לבשל בבית והתאהבנו בעוגיות שוקולד-צ'יפס ובלחמי מחמצת. אנשים שמעולם לא הכינו מנה יותר מורכבת מסנדוויץ' הפכו לשפים ביתיים עם חשבון אינסטגרם מעורר קנאה, ומטבחים שהדליקו בהם אש בכיריים רק בשביל חביתה - קיבלו שחקני חיזוק בדמות סכיני שף מקצועיות, סירים שמתאימים לגדוד וגאדג'טים מתוחכמים.

אל סצנת הבישול והאפייה הישראלית הלוהטת נוחתת עכשיו קולקציית אביב-קיץ 2021 של נעמן. קולקציית כלי מטבח, הגשה ואירוח הרבה יותר מקצועית, חווייתית ומלאת סטייל, עם מגוון רחב של כלים ורסטיליים שישמשו אתכם גם בחימום, גם בהגשה וגם יתאימו לאחסון במקרר, אם יישארו שאריות למחר.
הקולקציה החדשה עשירה בסירים שימושיים, בגאדג'טים חדשניים ובאביזרים משלימים מהארץ ומחו"ל שיהיו פרקטיים במטבח הביתי והמקצועי.
בגזרת כלי ההגשה והאירוח תמצאו אפשרויות Mix & Match רחבות כדי ליצור את הסט האישי והמושלם עבורכם! כן, המעצבות של נעמן בסטודיו Tutto Arte פירגנו לנו העונה המון טקסטורות, צבעים וצורות גיאומטריות שהופכות את כלי האוכל ליצירת אומנות בהתאמה אישית.

אז מה חדש?
TOMBY - אל סדרת הסירים הפופולרית והיפיפייה מצטרף סיר קוסקוס חדש וגדול במיוחד (9.5 ליטר!) לבישול ולאידוי. הסיר החדש מתאים להכנת 3 קילו קוסקוס, שזה המון ומתאים בול לארוחה משפחתית מורחבת, כולל קצת לארוחת הצהריים של מחר. כמו שאר הכלים בסדרת TOMBY הסיר עשוי נירוסטה אל חלד 18/10 איכותית כדי שיחזיק למשך שנים ויוכל לעבור בירושה.

TOMBY LUXURY - סדרה חדשה שמרחפת בקלילות ואלגנטיות על גלי הפופולריות של סדרת TOMBY, אבל מביאה איתה אבק כוכבים משל עצמה: מבחר סירי נירוסטה בטכנולוגיית צביעה חיצונית ייחודית בצבעים מרהיבים. היא מותאמת לבישול ולהגשה חגיגית היישר לשולחן החג או ארוחת שישי.

Private Chef 'מיני מיני' - סדרת סירים, קלחות ומחבתות להגשה אישית לכל סועד שהופכת כל מנה לאקסקלוסיבית במיוחד. לא רק שאוכל בסיר אישי שלא צריך לחלוק עם אחרים הוא חלום של כל סועד, אלא גם הצעת הגשה לאירוח כמו שף: הגשה אישית היא אחד ה-טיפים של אסף גרניט לאירוח מושלם (לקשר לכתבת הבלוג 'לארח כמו שף: הטיפים של אסף גרניט לאירוח מושלם')

סט סכו״ם DOR - סכו"ם שכולו נירוסטה איכותית או פלדת אל-חלד יחזיק לכם לאורך זמן ויראה חדש מהניילונים גם אחרי המון שנים. דגם DOR החדש הוא בחירה מצוינת לשולחן החג, ולכל ארוחה: מערכת סכו"ם העשויה נירוסטה אל חלד 18/10 במראה עדין ובעיצוב על-זמני. הוא מתאים ל-6 סועדים ומגיע בשלושה צבעים למראה יוקרתי: שחור, ברונזה וזהב. שימו אותו על מפית יפה ושידרגתם פלאים את המראה של השולחן.

מערכות אוכל וכלי הגשה
יש לנו חולשה לצלחות, קערות וכוסות. ופלטות הגשה. וסט תה עם קנקן בסטייל בריטי וכוסות תואמות שאפשר להגיש בהן לא רק שתיה חמה, אלא גם קינוחי כוסות. הצעה מתוקה במיוחד לקינוח כזה מחכה לכם ממש עוד מעט.

אז על מה שמנו עין בקולקציה החדשה?

סדרת JAZZ - מערכת כלי אוכל והגשה מפורצלן אלגנטי בצבעי שחור לבן, שהיא אחת הפייבוריטיות שלנו בקולקציה, ובכלל בחיים. היא קלאסית ומפתיעה, מאוירת וגיאומטרית, יפיפייה בשחור לבן ומדהימה בשילוב נגיעות צבע. מושלמת לפסח, ראש השנה ולכל ימות השנה.

מגנוליה - סט מעלף ומעודן של צלחות עם איור פרחוני עדין, שיבוא לנו מושלם בארוחה במרפסת או בחצר, וגם לכם. ערב חג, ארוחת שישי או אירוח בחול המועד - מגנוליה היא מועמדת מובילה לזכייה ב- Mix & Match של העונה, ואם היינו יכולים היינו מעניקים לה את האוסקר.

אתניק - מערכת אוכל יוקרתית בצבע טורקיז בהיר ובעיצוב אתני מהפנט. היא עשויה ניו בון צ'יינה (האחות החדשה והמתקדמת של הפורצלן האיכותי), ומגיעה עם הבטחה לשולחן מרשים במיוחד שיוציא מהסועדים קריאות התפעלות עוד לפני שהאוכל יוגש.

Silk Road - סדרה ייעודית להגשה, לאירוח ולמנות אחרונות, כי לקינוחים יש פאסון והם צריכים ליגה משלהם. Silk Road הצבעונית כוללת כל מה שצריך לקפה ועוגה, ואפילו יותר: ספלוני וקנקני תה אלגנטיים, צלוחיות לקינוחים ומעמדי קומות להגשה בסטייל, שכולם ארוזים בקופסאות מהודרות בשביל שתוכלו להעניק אותם כמתנת חג.

רפסודי - הסדרה החדשה של המותג האוסטרלי מקסוול & וויליאמס שכבש מעל ל-40 מדינות בעולם. רפסודי משלבת צבעוניות עזה של כחול, תכלת וצהוב עם פרינטים של מוטיב פרחוני דומיננטי, מכניסה המון שמחה לכל שולחן וגונבת את הפוקוס מכל דבר אחר שיש על השולחן, ראו הוזהרתם.

ולקינוח: מוס שוקולד ברבע שעה
מבחינתנו, המוטו של האביב והקיץ הוא קריר, מתוק וקל להכנה. אז קבלו מתכון למוס שוקולד טעים-טעים שהמראה והמרקם שלו לא מסגירים לרגע את העובדה שלקח לכם רק רבע שעה להכין אותו, והוא גם כשר לפסח כמובן (חלבי). הגישו בתוך 6 ספלי תה מסדרת Silk Road או בכל כוס אחרת שיש לכם בבית:

מה צריך?                                                     
300 גרם שוקולד מריר איכותי (קצוץ, במטבעות או שבור לקוביות)
250 מ"ל שמנת להקצפה
3 ביצים בטמפרטורת החדר
1/4 כוס (50 גרם) סוכר
1 כף (10 גרם) אבקת קקאו משובחת

איך מכינים?
- מקציפים את השמנת לקצפת יציבה.
- בקערה נפרדת וחסינת חום, ממיסים את השוקולד תוך כדי ערבוב מעל לסיר קטן עם מים רותחים ומבעבעים קלות (בן מארי). לאחר ההמסה מניחים את הקערה עם השוקולד המומס בצד לקירור קל.
- בינתיים מקציפים ביצים וסוכר במשך כ- 5 דקות עד לקבלת קצף בהיר וסמיך שהכפיל את נפחו.
- מנפים קקאו לתוך קצף הביצים והסוכר ומוסיפים את השוקולד המומס. מערבבים בתנועות קיפול לאיחוד התערובת.
- מקפלים בעדינות רבה גם את הקצפת לתוך התערובת.
- מחלקים את המוס ל- 6 ספלים ומצננים במקרר למשך כשעה או יותר.

אפשר להגיש עם קצפת מלמעלה, לקשט בפירות יער או לגרד תלתלי שוקולד. וכן, אפשר גם את כל השלושה, אנחנו בעד.