שדה בר, פרחי ואן-גוך וטואל דה פלר - כלי הבית מלבלבים יותר מתמיד. דברו אלינו בפרחים

 

עיצוב פרחוני מביא איתו הרבה צבע לשולחן ובעיקר מכניס את הטבע הביתה. אז, נכון, פרחוני באביב הוא אולי לא טרנד פורץ דרך, כפי שאמרה בציניות עורכת האופנה מטילת-האימה בסרט הפולחן "השטן לובשת פראדה", אבל אין יותר מתאים ממנו לקבל את העונה הכי מלבלבת בשנה. ובואו נגלה לכם סוד: מגזין "ווג", זה שעליו מבוסס הסרט, בדיוק פרסם כתבה על טרנד הפרחים באביב, כך שאנחנו בחברה טובה, ואפילו סחתיין עלינו שמגזין האופנה המוביל בעולם מיישר איתנו קו. הסמקנו.

הדפסים פרחוניים חוזרים בכל קולקציית אביב-קיץ בתחום האופנה, אבל הפעם הם עושים גיחה מוצלחת במיוחד גם לתחום כלי הבית, עם מערכות אוכל שמלאות בפרחים צבעוניים. בכלל, נראה שאפקט החממה הזה מקיף אותנו מכל עבר, והוא גם אחד הטרנדים הלוהטים השנה בקונדיטוריה. אם עדיין לא שמעתם שהצמחייה הגיעה לעוגות, אתם מוזמנים לקרוא את הפוסט על הטרנדים בעולם האפייה, שיעדכן אתכם בכל מה שחדש, וגם יספר לכם מי מאיים להדיח את עוגות הטפטופים והמספרים.

מגמת החזרה לטבע
אז מה יש לנו? טרנד פורח בכלי האוכל, שיש שיגידו שזה רטרו, ויש מי שיגיד שזו פרשנות חדשה, צעירה ושיקית לכלים של פעם. אבל האמת היא שהכלים המעוטרים בפרחים ובצמחים טרופיים מעוצבים בהשראת החזרה לטבע, שזו מגמה ששוטפת כל תחום בחיינו כמעט. וכן כלי בית עם פרחים אכן יוצרים פרשנות מודרנית לעיצוב שולחן בסגנון רטרו, שזה מאוד סנטימנטלי ורומנטי, ואם גם אתם מחובבי הז'אנר – בטח תעופו על זה.

בקולקציית האביב שלנו יש כמה סדרות בעיצוב פרחוני, שמביאות את הטרנד האופנתי אליכם לשולחן. את הסטים בסדרות החדשות ניתן לרכוש גם בתפזורת, בשיטת Mix and Match , כדי שתוכלו לעצב את השולחן בדיוק כמו שאתם אוהבים:

סדרת ואן גוך - עשויה קרמיקה ומתאימה לאוהבי טבע ואומנות. הסדרה המיוחדת מאופיינת בציורי פרחים גדולים בצבעים בהירים בסגנון המיוחד של וינסנט ואן-גוך, ממש כמו משיחת מכחול בצבעי שמן.

סדרת פרחי בר - בעיצוב מרענן של שדה פורח, עם מגוון צלחות מעוטרות בפרחי לבנדר ורדרדים-סגלגלים. כאשר משדכים להם כלי פורצלן לבנים מתקבל מראה עדין וחגיגי, ואם תערכו אותם לשולחן עם כוסות, סכו"ם ומפיות בצבעים עזים – תהיה לכם חגיגה צבעונית ועכשווית בעיניים.

סדרת Toile de Fleur - כלי פורצלן איכותי עשויים ניו בון צ'יינה בעיטורי פרחים כחולים ועדינים של המותג הבינלאומי האהוב והפופולארי במיוחד מקסוול & וויליאמס, אותו מייבאת נעמן לארץ בבלעדיות. ההשראה לעיצוב העל-זמני שאובה מכלי הפורצלן האירופאים, והוא צויר על ידי האומנית הניוזילנדית-אוסטרלית גבי מאלפאס במיוחד עבור הסט הזה.

שעת תה אריסטוקרטית
סדרה נוספת שעוצבה בסטודיו נעמן גרופ היאGarden  הקלאסית והמהודרת. הכלים שבסדרה - מערכות אוכל, כלי הגשה, ספלונים לתה, צלוחיות לעוגיות ולקינוחים, קנקנים, כלי סוכר וחלב ועוד - עשויים מפורצלן עם פס זהב יוקרתי בסטייל בריטי מאופק, ומעוטרים בפרחים ורודים ורומנטיים. הכלים המעודנים, בסגנון רומנטי וניאו-ויקטוריאני כפרי מהמאה ה-19, מעניקים הרגשה של שעת תה בבית אריסטוקרטי בלונדון. תכינו קצת עוגיות ולחמניות סקונס מסורתיות, ואתם יכולים בשקט להזמין את המלכה אליזבת לשעה 17:00. לא יודעים איך להכין סקונס? הנה מתכון:

מצרכים:
280 גרם (2 כוסות) קמח
10 גרם (1 שקיק) אבקת אפייה
12 גרם (1 כף) סוכר
קורט מלח
70 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות קטנות
1 ביצה
120 מ"ל (1/2 כוס) ריוויון או לבן
40 גרם (רבע כוס) צימוקים או אוכמניות. גם חמוציות יעבדו פה
להגשה: חמאה, ריבה וקצפת

הוראות הכנה:

  • מערבבים קמח, אבקת אפייה, סוכר ומלח בקערה גדולה.
  • מוסיפים את קוביות החמאה, ומערבבים עד ליצירת מרקם חולי של קראמבל.
  • בקערה נוספת מערבבים ביצה טרופה עם ריוויון.
  • שופכים את תערובת הריוויון לתוך הקראמבל, מערבבים מעט, מוסיפים את הצימוקים / אוכמניות ומערבבים רק עד ליצירת בצק. לא יותר.
  • מעבירים את הבצק למשטח מקומח, ויוצרים עלה בעובי 1.5-2 ס"מ בעזרת מערוך. אין ללוש את הבצק!
  • יוצרים עיגולים בעזרת חותכן או כוס, ומעבירים אותם לתבנית מרופדת בנייר אפייה, עם רווחים בין הסקונס.
  • אפשר להבריש את הסקונס במעט ביצה או חלב (לא חובה, אך זה תורם להזהבה ולקרום מעל הסקונס)
  • אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות, למשך כ- 20 דקות, עד שהסקונס תפוחים וזהובים.
  • מגישים עם חמאה, ריבה וקצפת.