בכל פעם שאנחנו שומעים שהיום יהיה "קר מהרגיל בעונה, ינשבו רוחות חזקות, ירד גשם מלווה בסופות רעמים, ברד בצפון ושלג בחרמון", אנחנו עוברים ל'מצב חורף' במטבח: מאווררים את המתכונים, מוציאים את הסירים ומתחילים להעביד את הכיריים. כי כשהחורף מגיע וחייבים לצאת מהפוך - אין יותר כיף מלחבק קערת מרק חם.

לכבוד ינואר, חודש המרקים הבינלאומי, ולכבוד הסערות החורפיות שפוקדות אותנו, קטגוריית הסירים באתר נעמן נכנסת לכוננות חורף, וממש עכשיו יש 50% הנחה על כל הסירים שלנו! 

מה במבצע?
כל הסירים האיכותיים והמקצועיים של נעמן מוצעים בחצי מחיר, שזה גם 'וואו' וגם הזדמנות מטורפת לחסוך בכסף. המבצע כולל 7 סדרות סירים איכותיות ומקצועיות ואפילו סירי קוסקוס, סירי לחץ, סירים מחולקים וסוטאז'ים!

גרניט - סדרת סירים איכותיים במיוחד הכוללים 5 שכבות וציפוי NON STICK. הסירים מתאימים לכל סוגי הכיריים, יש עליהם 10 שנות אחריות והם מגיעים עם חוברת מתכונים של השף אסף גרניט. 

טרקוטה - סדרת סירים מקצועיים בהשראת סירי החרס האיטלקיים, המפזרים חום באופן מושלם ובעלי ציפוי נון-סטיק שמבטיח בישול בריא ומופחת שמן. מתאימים לשימוש בכל סוגי הכיריים ובתנור, וניתנים לניקוי קל ומהיר גם במדיח. 

טומבי - סדרת סירי נירוסטה מעוצבים ויפים במיוחד, המתאימים גם להגשה. עשויים מנירוסטה איכותית המאפשרת הולכת חום טובה במיוחד ומתאימים לשימוש על כיריים גז ובכיריים קרמיות.

שמפניה - סדרת סירים ייחודית ומקצועית של שף אסף גרניט, בצבע שמפניה מהמם. לסירים ציפוי 5 שכבות נון-סטיק גרבלון והם מתאימים לשימוש בכל סוגי הכיריים ונכנסים בכיף גם לתנור.

גולד - סדרת סירים סופר-איכותית בגימור התזת זהב משגעת וידיות זהב מעוגלות. מושלמים להגשה לשולחן ומתאימים גם לשימוש בתנור.

פרימו - סדרת סירים חזקים במיוחד בעיבוד Forged, עם פיזור חום מיטבי לבישול אחיד.

MINI-MINI - כלי בישול אישיים בגימור דמוי שיש, עשויים אלומיניום איכותי בציפוי NON STICK למניעת הדבקות מזון.


מחממים, מנחמים וטעימים אש
בשביל שכל מה שתכינו יצליח לכם, ארגנו לכם מתכונים לארבעה מרקים טעימים, עשירים וקלים להכנה שיעבירו לכם את הקור. כולם סמיכים במידה הנכונה ומתאימים ל- 6 סועדים, גם אם הם צמחונים:

מרק חומוס
מצרכים:
1 בצל בינוני, קצוץ
4 שיני שום, קצוצות או פרוסות
1 עגבניה בשלה, חתוכה לקוביות
2 כוסות גרגרי חומוס מבושלים
1 גזר, חתוך לקוביות קטנות
1 כוס דלעת, חתוכה לקוביות קטנות
6 כוסות מים
100 גרם רסק עגבניות
1/2 כפית כמון
1 כפית מלח
קצת פלפל שחור
להגשה: 1 כוס עלי פטרוזיליה קצוצה 

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל להזהבה. מוסיפים את השום והעגבניה וממשיכים לטגן כדקה נוספת.
מוסיפים חומוס, גזר ודלעת.
מוסיפים מים, רסק עגבניות ותבלינים. מבשלים כחצי שעה (הגזר והדלעת צריכים להיות רכים).
מוציאים כשליש עד חצי מהמרק וטוחנים אותו בבלנדר (אפשר עם בלנדר מוט בתוך הסיר, רק לוודא שלא טוחנים יותר מדי). מחזירים לסיר, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
מוסיפים פטרוזיליה ומגישים.

מרק תירס
מצרכים:
2 בצל בינוני, קצוץ
3 כפות קמח או קורנפלור
650 גרם גרגרי תירס (טרי, קפוא או מקופסה)
6 כוסות מים
2 כפות רוטב סויה
1 כפית סוכר
1 כפית מלח
קצת פלפל שחור
1 ביצה
להגשה: 3 גבעולי בצל ירוק, קצוצים

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל להזהבה. מוסיפים קמח (או קורנפלור) ומערבבים עד להטמעה.
מוסיפים תירס, מים רוטב סויה, סוכר ומלח ומבשלים לרתיחה.
מוציאים כשני שליש מהמרק וטוחנים אותו בבלנדר (אפשר עם בלנדר מוט בתוך הסיר, רק לוודא שלא טוחנים יותר מדי). מחזירים לסיר.
טורפים את הביצה ומטפטפים נטיפים לתוך המרק הרותח.
בהגשה, מוסיפים בצל ירוק קצוץ מעל כל מנת מרק.

מרק בצל
מצרכים:
100 גרם חמאה (או קצת שמן זית לטיגון)
6 בצלים, פרוסים לטבעות דקות
2 כפות קמח
1 עד 1.5 כוסות יין לבן
6 כוסות ציר ירקות (או מים)
3 עלי דפנה
מלח
קצת פלפל שחור
להגשה: גבינת פרמז'ן וקרוטוני לחם

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל בחמאה על אש נמוכה עד שהוא משחים.
מוסיפים קמח ומערבבים עד להטמעה.
מוסיפים יין לבן ונותנים לו להצטמצם (להתאדות) קצת.
מוסיפים לסיר ציר ירקות, עלי דפנה, מלח ופלפל, ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה.
טועמים, מתקנים תיבול ומוציאים את עלי הדפנה.
בהגשה, מוסיפים פרמז'ן וקרוטונים מעל כל מנת מרק.

מרק תפוחי אדמה וכרישה
מצרכים:
6 כוסות ציר ירקות (או מים)
4 תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות
2 בצלים, קצוצים
4 גבעולי כרישה, פרוסים דק
מלח
קצת פלפל שחור
1 כפית אורגנו
צרור פטרוזיליה, קצוצה
125 מ"ל שמנת לבישול (או קרם קוקוס) 

אופן ההכנה:
מרתיחים את ציר הירקות על להבה בינונית.
מוסיפים את תפוחי האדמה, הבצל, הכרישה, המלח והפלפל ומערבבים היטב.
מנמיכים את הלהבה, ומבשלים כ- 20 דקות כשהסיר מכוסה, עד שכל המרכיבים מתרככים.
בעזרת מועך תפוחי אדמה, מועכים את תפוחי האדמה כך שהמרק יקבל מרקם גס, גושי ולא אחיד.
מוסיפים את האורגנו, פטרוזיליה ושמנת, ומבשלים למשך 5 דקות נוספות.
טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.

כולנו בנעמן מאחלים לכם חורף חם, ביתי וטעים.